parkourfriends-logga

freerunning (acrobatic parkour)

FREERUNNING UPPSTART 13E SEPTEMBER 2019 
 -Trampolin-tricking  Ösbyhallen
  - 3 trampoliner, 4 skumgropar, 2 airtracks, tumbling,

  8 bomsystem,  12 räck , You name it and we got it!
                                                         VAD ÄR DIN DRÖM? 


WOW!  SPECIALHALL MED SKUMGROPAR,  AIRTRACK, TRAMPETTER OCH ETT FRISTÅENDE MJUKT GOLV


Här får du chansen att tänja lite på gränserna under 11 intensiva säkra pass med erfarna coacher.
Fokus är på volter och akrobatiska övningar. Glädjefylld miljö med erfarna och utbildade coacher via Gymnastikförbundet med hög kvalitet och härlig upplevelse.

Jesper Strand är ansvarig för klassen Freerunning

 Ni vet han som flyger som en hök och gör magiska skruvar. Ca hälften av passet är Parkour och voltträning -Freerunning - 6e december, 11 tillfällen plus en gemensam träning på Open Gym 20e december. Klasserna startar en timme tidigare än dagens tider.
 Mer tid för fredagsmyset men först fys ;)

FREERUNNING HT 2019

Vi delar upp träningen i två grupper  - nybörjare och fortsättning de med akrobatiska förkunskaper och skräddarsyr träningen efter önskemål och behov.

För att så många barn som möjligt ska få utöva vår sport samt för att sänka träningsavgiften då hallen är privatägd så har vi delat in terminen i två perioder med ca 10 träningar vardera,  
 

om FREERUNNING

I  Freerunning är akrobatik en betydande del. Grundaren till Parkour David Belle började själv lägga till akrobatik, hopp och olika typer av rörelser för att klara av hinder i sin Parkour-träning. Akrobatiken gör det möjligt att röra sig graciöst, precist och med volter utan att stanna upp.

Eftersom Parkour saknar regler för hur rörelser skall utföras så får man själv som parkour-utövare själv välja vad som är bäst lämpad för situationen hen befinner sig i. Parkour och Freerunning är två skilda dicipliner. I Parkour är akrobatiska rörelser som exempelvis rotationer eller volter inte nödvändiga eftersom de är sällan användbara för att snabbt och effektivt ta sig över hinder. Däremot i Freerunning används akrobatik ofta och brett för att utföra volter, rotationer, skruvar eller i räck. I Freerunning handlar det om att röra sig smidigt och graciöst med ett tydlig flow och momentum i någon riktning.

Akrobatik handlar om att utföra konstnärliga trick med kroppen som grundar sig på utövarens styrka, smidighet, balans, koordination, vighet och samspel med andra eller med andra objekt. Slackline ingår också inom akrobatik eftersom det har sitt ursprung från cirkus.
http://www.antistilla.se/

SVT gäster oss!
Superstjärnan Liam och Parkour Friends

KONTAKTA OSS
Om du funderar vad som passar just er ;) 
Mobil 076-329 68 86 eller info@no2drugsfit4life.com

5133-714-10-8725