WOW!  fredag och freerunning        - solen ler på oss i ösbyhallen                  

FREERUNNING  VT2021
UPPSTART V 3 -   15 JAn 

 Vi gästar    jump YARD  
 plats : NACKA FORUM  
              TID 
19:00- 21:00
             -MED VÅRT team
  
17 resterande träningar i                          ösbyhallen start V 4
       tider:  6-10 år 16:30-17:30
                  10-16 år 17:35- 18:35
 

VAD DRÖMMER DU OM ATT LÄRA DIG? 
VI SKÄRDDARSYR ALLA KLASSER TILL UTÖVARNAS LYCKA

KONTAKTA OSS
Om du funderar vad som passar just er ;) 
Slå en pling
076-027 67 55 info@no2drugsfit4life.com

  ÖSBYHALLEN - SPECIALHALL MED 4 SKUMGROPAR,  AIRTRACK,  3 TRAMPETTER OCH OCH ETT TOKSPÄCKAD BOM OCH       RÄCKSYSTEM

MEN FRAMFÖR ALLT  ERFARNA PROFFS COACHER I HALLEN OCH ETT GÄNG SOLIGA  UNGA  INSPIRATÖRER.


 

MER OM FREERUNNING

Här får du chansen att tänja lite på gränserna under 19 intensiva säkra pass med erfarna coacher.  Inga långa köer som i gymnastiken då vi rör oss hela tiden "flow" och därför använder ALLA redskap i Ösbyhallen. Fokusen är på volter och akrobatiska parkour trix.

 Varm och småknasig stämmning med erfarna och utbildade coacher via Gymnastikförbundet Hög kvalitet och härlig upplevelse. Nyckeln är att låta utövarna vara sig själva då levererar de.

Coacherna kommer redan en timme innan klassen för att bygga hinderbanorna som är unika i jämförelse med andra föreningar som har några få hinder. Därför kostar det lite mer att träna hos oss då
Coacherna på denna klass är anställda och lever parkour.

Då våra hinder inte sitter fast så tar variationen av hinder aldrig slut utan vi uppfinner ofta nya volter och trick tillsammans med utövarna.

Hög kvalitet och härlig upplevelse. Nyckeln är att låta utövarna vara sig själva - då levererar utövarna och ofta är det utövare  som är i vanliga fall har svårt att finna en sport där de kan vara sig själva.


Head coach Jesper Strand Head har varit med sen starten av klassen för fem år sedan.       Ni vet han som flyger som en hök på trampolinen och gör magiska skruvar. 

Även solen Head Coach Lauryans O´Shea  Coachar på en egen hinderbana samt  Ceasar Östberg coachar med inspiratörerna Ville, Mille William och bröderna Lantz

Vi delar upp träningen i tre grupper som roterar på tre stora hinderbanor
- Flow genom hela passet så du kommer att bli riktigt vältränad om du inte redan är det.

Vi har endast Freerunner nybörjarklass från åldern 8 - 16 år då vi saknar halltider. Men en  liten fortsättningrupp 6-7 år.  Det är viktigt att utövaren har tränat parkour tidigare och tycker om volter och mycket fart då det är drag i klassen.

Vi har en advanced klass från 11 år - 16 och för att gå den bör utövaren har tränat några år med oss eller motsvarande. Det är magiska energier med mycket volter och rejält tryck.
Nybörjare och Fortsättningsgrupperna tränar parallelt på varsin hinderbana så om du avancerar kan vi lätt lyfta upp dig :)

 

om FREERUNNING

I  Freerunning är akrobatik en betydande del. Grundaren till Parkour David Belle började själv lägga till akrobatik, hopp och olika typer av rörelser för att klara av hinder i sin Parkour-träning. Akrobatiken gör det möjligt att röra sig graciöst, precist och med volter utan att stanna upp.

Eftersom Parkour saknar regler för hur rörelser skall utföras så får man själv som parkour-utövare själv välja vad som är bäst lämpad för situationen hen befinner sig i. Parkour och Freerunning är två skilda dicipliner. I Parkour är akrobatiska rörelser som exempelvis rotationer eller volter inte nödvändiga eftersom de är sällan användbara för att snabbt och effektivt ta sig över hinder. Däremot i Freerunning används akrobatik ofta och brett för att utföra volter, rotationer, skruvar eller i räck. I Freerunning handlar det om att röra sig smidigt och graciöst med ett tydlig flow och momentum i någon riktning.

Akrobatik handlar om att utföra konstnärliga trick med kroppen som grundar sig på utövarens styrka, smidighet, balans, koordination, vighet och samspel med andra eller med andra objekt. Slackline ingår också inom akrobatik eftersom det har sitt ursprung från cirkus.   
På videon nedan ser ni Laurynas och Jesper Lattja loss
http://www.antistilla.se/

 
5133-714-10-8725