Team santa jam 2019

Parkour är en mångsidig och spännande sport som alla borde få möjlighet att träna i en förening
Parkour är en mångsidig och spännande sport som alla borde få möjlighet att träna i en förening

N02drugs fit4Life  är en systerförening till Parkour friends.

Vår vision är att alla barn med eller utan ekonomiska förutsättningar ska kunna utföra vår sport och på så sätt få ett livslångt träningsintresse, bygga upp en stark smidig kropp och ett glatt sinne.

Därför brukar vi ha ett gratis Santa Jam i mellandagarna
för barn som har det tufft med våra unga inspiratörer och coachar som inspirerar till sund och glädjefull livsstil. Alla barn förtjänar en glimmrande jul. 

Enligt forskning är det  bevisat att barn som utövar en organiserad sport klararar sig bättre i uppväxten trots dåliga förhållande i hemmet därför är vår vision denna och vi  lever den nu vlket är fantastiskt! 
Vi satsar på ett gratis summer camp i sommar igen. Vi söker sponsorer till lägret ;)
Skriv en rad till info@no2drugsfit4life.com

Det här står vi för (våra värdeord)

#euforia #säkerhet #likavärde #vänskap #acceptans #nejtilltoppning #frihet #styrka #flow #mixgrupper #akrobatik #parkourfys #freerunning 

viktigare att ha kul än att vinna!
- barnen om lagidrotten

- Vi lägger fokus på att se alla barn och att glädjen är på topp i stället för att elitsatsa

Undersökningen visar att 41 procent av barnen har erfarenhet av att vara med i lag som toppats, och det är vanligare att manliga idrottsledare toppar sina barn- och ungdomslag än att kvinnliga ledare gör det.

– Ingen kan på allvar tro att en 10-åring utvecklas till en bättre spelare genom att ställas vid sidan medan kompisarna ska vinna matchen. Men vinnarinstinkten kan göra knasiga saker med vem som helst och därför är det viktigt att vi alla påminner varandra om vad barnidrott faktiskt handlar om: att ha kul, vara med kompisar och grunden för god hälsa, säger Ola Mattsson, Rädda Barnens expert på idrottsfrågor.  Läs mer

Vi är glada att få sammarbeta med Rädda Barnen Värmdö samt tagit del av deras utbildning Trygga Barn 

KONTAKT    info@no2drugsfit4life.com 

076-027 67 55

  Alla barn förtjänar guld 

5133-714-10-8725